Announcement

Collapse
No announcement yet.

Site Issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Site Issues

    Hi All,

    I just wanted to see if was just me having issues with the site. The Forum pages are very slow to load and the front page www.jmsnews.com will not load at all!

    Is there an issue at the site end?

    Merry Christmas one and all BTW.

  • #2
    Hi Susitcha,

    It appears there was an issue on the server end of things. DougO addressed it with them and it looks like everything's okay now.

    Merry, Happy to you, too!

    Jan
    "Fascism always comes in quietly, holding a flag in one hand and a holy book in the other, inching its way in. The bugles and drums only sound after they've already taken over and believe it's too late to do anything about it." JMS Twitter Dec. 24, 2017

    Comment


    • #3
      Thanks Jan!

      Comment


      • #4
        Is anyone else having lagging issues with the forums? It's taking a good 10 - 20 seconds from when I click on a thread to actually seeing the messages, and 10 - 20 seconds when I hit 'reply' in a thread before the message box appears too. Not a long lag, but it seems slower than usual.

        Comment


        • #5
          Originally posted by JoeD80 View Post
          Is anyone else having lagging issues with the forums? It's taking a good 10 - 20 seconds from when I click on a thread to actually seeing the messages, and 10 - 20 seconds when I hit 'reply' in a thread before the message box appears too. Not a long lag, but it seems slower than usual.
          Similar experience here, certainly more than normal - it does come eventually, though.
          Jan from Denmark

          My blog :

          http://www.babylonlurker.dk

          "Our thoughts form the Universe - they *always* matter"

          Comment


          • #6
            Me too. My work computer is reallly slow, and the one at home is only a bit better. The main page is fine, it's the forums.
            Flying around the room under my own power.

            Comment


            • #7
              Is anyone still experiencing unusual delays with the forums?

              Thanks,

              -DougO

              Comment


              • #8
                Things are working better now at my end. Thanks for fixing the problem.
                Flying around the room under my own power.

                Comment


                • #9
                  Things look fine now, Thanks Doug.
                  Jan from Denmark

                  My blog :

                  http://www.babylonlurker.dk

                  "Our thoughts form the Universe - they *always* matter"

                  Comment


                  • #10
                    Sorry to report that it seems the slowdown is back, DougO. I'm experiencing it now and a couple of people have mentioned it to me in email. One of them couldn't get in at all a few hours ago and it took me a few tries right now.

                    Thanks for anything you can do.

                    Jan
                    "Fascism always comes in quietly, holding a flag in one hand and a holy book in the other, inching its way in. The bugles and drums only sound after they've already taken over and believe it's too late to do anything about it." JMS Twitter Dec. 24, 2017

                    Comment


                    • #11
                      Access is very slow.

                      Pinging jmsnews.com [66.135.34.222] with 32 bytes of data:
                      Request timed out.
                      Request timed out.
                      Request timed out.
                      Request timed out.

                      Ping statistics for 66.135.34.222:
                      Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

                      = = = =
                      Update:
                      http://downforeveryoneorjustme.com/jmsnews.com
                      It's not just you! http://jmsnews.com looks down from here.
                      Last edited by Dan Dassow; 04-22-2010, 10:12 PM.

                      Comment


                      • #12
                        Thanks for letting me know.

                        I just recycled the web services which hopefully will correct the problem. Let us know if you continue to experience problems.

                        -DougO

                        Comment


                        • #13
                          I was having the same problem and though it was my server. Now it is fast so thank you for fixing it so fast.
                          Joan

                          Comment


                          • #14
                            Much better now. Thanks!
                            "Fascism always comes in quietly, holding a flag in one hand and a holy book in the other, inching its way in. The bugles and drums only sound after they've already taken over and believe it's too late to do anything about it." JMS Twitter Dec. 24, 2017

                            Comment

                            Working...
                            X